CICA FILLER: Δεν καλύπτει ΑΛΛΑ επουλώνει - TFM.gr

Αυτό που αναζητούν οι περισσότερες σύγχρονες γυναίκες είναι να έχουν ορατά αποτελέσματα με διάρκεια, από τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν. Είναι απαιτητικές, δε ζητούν μία απλή κάλυψη αλλά ΤΗΝ αλλαγή. Και πολύ καλά κάνουν! Έτσι σκέφτηκε και η εμπνευσμένη επιστημονική ομάδα της LIERAC και δημιούργησε τη νέα σειρά αντιρυτιδικών προϊόντων CICA FILLER.

Πράγματι η συγκεκριμένη σειρά δεν καλύπτει τα σημάδια από τις ρυτίδες, αλλά τα επουλώνει. Η βάση για τη σύστασή της σχετίζεται με τη διαδικασία επούλωσης των ιστών, από την οποία εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό. CICA σημαίνει στην πράξη τη θεραπεία, τη φυσική επούλωση και την ιατρική επανόρθωση. FILLER, όπως καταλαβαίνεις από την ίδια τη λέξη, σημαίνει το γέμισμα και την αισθητική παράμετρο της ιατρικής.

Καινοτομία ομορφιάς με τη συμβολή ιατρού

Η Dr Sylvie Poignonec συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία δημιουργίας της νέας σειράς CICA FILLER. Πλαστικός χειρούργος, εξειδικευμένη στην επανορθωτική και αισθητική ιατρική, αλλά και γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της συνέβαλε σημαντικά στην κατανόηση των προσδοκιών μίας γυναίκας από το συγκεκριμένο προϊόν.

Οι ρυτίδες αποτελούν στην πραγματικότητα μια κύρια ανησυχία των γυναικών. Μπορούν να κάνουν το πρόσωπο να δείχνει θλιμμένο, κουρασμένο ή θυμωμένο και οι ασθενείς μου ψάχνουν τον τρόπο, για να δώσουν ένα τέλος. Έρχονται σ’ εμένα αναζητώντας μεθόδους να τις διορθώσουν.

Dr Sylvie Poignonec

Οι ρυτίδες, δηλαδή οι μικρές ρωγμές της επιδερμίδας, προκαλούνται από διάφορα αίτια όπως τονίζει η γιατρός. Για παράδειγμα οι γραμμές γύρω από τα μάτια οφείλονται στην έλλειψη υγρασίας και στην αφυδάτωση του σημείου. Οι ρυτίδες στο μέτωπο είναι από επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου. Οι γραμμές γύρω από το στόμα δημιουργούνται από την απώλεια σημαντικών συστατικών της επιδερμίδας μας. Όλα λοιπόν έχουν την επιστημονική εξήγησή τους, άρα και την επιστημονική λύση τους.

Πως λειτουργεί το CICA

Η επούλωση των ιστών είναι η φυσική διαδικασία της επανόρθωσης του δέρματος. Στοχεύοντας στις δύο φάσεις της συγκεκριμένης διαδικασίας, επούλωση και γέμισμα, μπορούμε να διορθώσουμε αναίμακτα την επιδερμίδα.

Η CICA FILLER της LIERAC είναι η νέα αντιρυτιδική σειρά προϊόντων, η οποία βασίζεται στη φυσική διαδικασία επούλωσης των ιστών της επιδερμίδας.

Στο πρώτο στάδιο CICA αποκαθιστούμε την επιδερμίδα και τη δυναμική στο χόριο, επουλώνουμε. Χάρη στον τριπλό συνδυασμό συστατικών από εκχυλίσματα φυτικής προέλευσης (αλχεμίλλη, κισσό, κοντυλόχορτο), συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην κυριαρχία των ινοβλαστών. Ταυτόχρονα ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης ενώ είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και τανίνες.

Τα συστατικά της νέας αντιρυτιδικής σειράς της LIERAC είναι πιο αποτελεσματικά και από τη ρετινόλη, χωρίς όμως τις παρενέργειές της. Αυτό το 100% φυσικής προέλευσης, νέας γενιάς ενεργό συστατικό έχει εκχυλιστεί απο το Psoralea corylifolia, ένα αγιουρβεδικό φυτό. Προσφέρει μοναδική αποτελεσματικότητα στην ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου τύπου Ι, χωρίς τις παρενέργειες του κνησμού και της φωτοευαισθησίας που προκαλεί η ρετινόλη.  

 Πως λειτουργεί το FILLER

Η CICA FILLER της LIERAC είναι η νέα αντιρυτιδική σειρά προϊόντων, η οποία βασίζεται στη φυσική διαδικασία επούλωσης των ιστών της επιδερμίδας.

Στο δεύτερο στάδιο του FILLER αυξάνουμε την πυκνότητα της επιδερμίδας.

Η αποτελεσματικότητα του γεμίσματος προσδίδει άμεσα αποτέλεσμα λείανσης, και ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό παραγωγής υαλουρονικού οξέος.  Το προϊόν περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα τριών μορφών υαλουρονικού οξέος, το οποίο διασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και τη δράση σε βάθος.

Το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα και της χαρίζει ασύγκριτη απαλότητα. Οι μικροκάψουλες υαλουρονικού οξέως εγγυώνται για τη συνεχή δράση επαναπύκνωσης.

Τέλος το εκχύλισμα μαγιάς αγαύης, το οποίο ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία παραγωγής του υαλουρονικού οξέος, προσφέρει το “γέμισμα” με διάρκεια.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο αντιρυτιδικό πρόγραμμα επανόρθωσης, το οποίο αποτελείται από τρία προϊόντα. Τρεις αμπούλες αντιρυτιδικών ορών επανόρθωσης, μία για κάθε τύπο επιδερμίδας και δύο κρέμες.

Μία αντιρυτιδική gel- κρέμα επανόρθωσης για κανονικές ή μεικτές επιδερμίδες.

Μία αντιρυτιδική κρέμα επανόρθωσης για κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες.

Βρες τη δική σου και εκφράσου ελεύθερα, χωρίς τον φόβο της ρυτίδας! Το πιο σημαντικό άλλωστε είναι η ομορφιά σου να αποτελεί την πηγή της χαράς σου (και αντίστροφα).

Write A Comment